Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Viola Braber

Over mij

Mijn naam is Viola Braber en ben nu enkele jaren actief als loopbaancoach en re-integratie coach bij Focus in de regio Utrecht. Ik woon met mijn partner en dochter in de omgeving van Utrecht en we reizen graag.

Hoe kan ik jou helpen?

Mensen ondersteunen in hun behoefte aan ontwikkeling is mijn grote passie. Ik geloof er in dat ieder mens de beste versie van zichzelf al is. Iedereen is in staat om zijn eigen oplossingen te vinden en in praktijk te brengen. Alleen soms is het fijn als er even iemand met je mee loopt. Jezelf blijven ontwikkelen en in beweging blijven geeft richting, energie en betekenis. Het sleutelwoord hierbij is ‘balans’ en in verbinding blijven met de wereld om je heen.

Mijn missie is het vergroten van werkplezier en vitaliteit. Ik werk altijd vanuit de kracht en eigen verantwoordelijkheid van degene, die ik coach. Het verleden is om van te leren en niet om in te blijven hangen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen het roer in eigen handen krijgen en houden. Hier ben ik de begeleider in het proces. Mijn stijl van werken kenmerkt zich als praktisch, positief en oplossingsgericht met ruimte voor creativiteit en maatwerk, in combinatie met een realistische en haalbare aanpak. Met enthousiasme ondersteun ik jou graag bij je ontwikkeling passend bij je levensfase.

Je kunt bij mij terecht voor deze trajecten:

  • Loopbaanadvies
  • Loopbaancoaching
  • Outplacement
  • Re-integratie 2e spoor

Wil je contact met mij?
Dan kun je mij via het projectbureau bereiken.

Viola Braber
Locatie:

Utrecht