Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Yvette van Etten

Over mij

Samen met mijn man en 2 kinderen van 13 en 15 jaar woon ik in Eindhoven. Hier heb ik in de loop der jaren een groot netwerk weten op te bouwen wat goed van pas komt binnen mijn huidige functie. In mijn vrije tijd sport ik graag en haal ik energie uit sociale contacten. Ik omschrijf mezelf dan ook als een sportieve moeder en een gezelligheidsmens!

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in het thema ‘mens en arbeid’. Ik was geïnteresseerd in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en hoe je ‘vraag en aanbod’ bij elkaar kon brengen. Het was dan ook volkomen logisch dat ik koos voor de  studie ‘Academie Mens en Arbeid’ in Tilburg, met als afstudeerrichting ‘loopbaanbegeleiding’. Gedurende mijn loopbaan is  mijn interesse ontwikkeld in het begeleiden van mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarnaast ben ik een echte ‘netwerker’. Dit alles is verenigd in mijn huidige functie waardoor ik enorm op mijn plek zit bij Focus!

Hoe kan ik jou helpen?

Vanuit mijn positieve insteek en oplossingsgerichte aanpak denk ik graag met je mee in kansen en mogelijkheden. Het positief bekrachtigen van jouw kwaliteiten en de vertaalslag maken naar de arbeidsmarkt is iets wat je van mij mag verwachten. Je vindt in mij een resultaatgerichte en betrokken loopbaanadviseur met een sociaal hart. Ik zet graag mijn netwerk in jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Je kunt bij mij terecht voor deze trajecten:

  • Loopbaanadvies
  • Loopbaancoaching
  • Outplacement
  • Re-integratie 2e spoor

Wil je contact met mij?
Dan kun je mij via het projectbureau bereiken.

Yvette van Etten
Expertise:

generalist

Locatie:

Son, Den Bosch