Coach loopbaanbegeleiding | Focusnederland

Een coach voor loopbaanbegeleiding

Reken op de coach van Focus voor loopbaanbegeleiding om inzicht te krijgen op je mogelijkheden binnen de organisatie en te sparren over wat jou bezighoudt op je werkplek. De Focus coach helpt je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor je loopbaan en begeleidt je zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Een coach voor loopbaanbegeleiding, zelfreflectie en ontwikkeling

Een coach van Focus op gebied van loopbaanbegeleiding stimuleert je om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, het beste uit jezelf te halen en antwoorden te vinden op loopbaanvragen. De Focus coach biedt begeleiding op maat, want het coachingstraject wordt aangepast aan jouw persoonlijke vraagstelling. Of je nu medewerker of manager bent en of je nu net start met werken, op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of re-integreert op de arbeidsmarkt. Waarom een coach voor loopbaanbegeleiding bij Focus? Er zijn verschillende redenen:

  • Individuele coaching voor managers
  • Aandacht voor jezelf als medewerker
  • Coaching op maat
  • Coach met veel ervaring op gebied van loopbaanbegeleiding
  • Aandacht voor talent en groei
  • Ervaren coaches voor elk niveau
  • E-coaching als laagdrempelige coachingsmethodiek
  • CADT(r): een nieuw HR meetinstrument dat onderscheidend vermogen en verborgen talenten zichtbaar maakt

Ontwikkeling en zelfreflectie met het coachingstraject

In het coachingstraject helpen we je inzicht te krijgen in jouw capaciteiten, mogelijkheden binnen jouw organisatie duidelijk te krijgen en vertrouwelijk te sparren. Daarnaast heb je toegang tot ons Loopbaanportaal. Dit portaal bevat allerlei aantrekkelijke instrumenten en tests, die duidelijk maken wat je capaciteiten en competenties zijn. Daarbij ontdek je ook meteen welke functies bij jou passen. We bieden je twee verschillende coachingstrajecten:

  • Executive coaching - Wij ondersteunen managers bij het maken van de juiste keuzes in een veeleisende wereld.
  • Performance coaching - Werknemers krijgen meer inzicht in hun eigen situatie, maken keuzes en ondernemen actie onder begeleiding van loopbaancoaches.

Stel je vraag aan een van de coaches

Heb je vragen over onze coaching op het gebied van loopbaanbegeleiding? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 007 1425. We helpen je graag met een persoonlijk coachingstraject vanuit een van onze kantoren in onder andere Utrecht, Amsterdam, Leiden en Maastricht. Er is dus altijd wel een kantoor bij jou in de buurt, waardoor je niet ver hoeft te reizen gedurende het coachingstraject.


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures:

Just Focus Assessment

Just Focus Coaching

Just Focus Re-integratie
Neem nu contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.


Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!