Re-integratietraject | Focusnederland

Focus biedt in heel Nederland een modulair re-integratietraject, dat in elke fase van ziekte of arbeidsongeschiktheid kan worden gestart. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Re-integratie Spoor 2, maar zeker ook aan andere vormen van arbeidsre-integratie. We helpen je graag wanneer je je als gevolg van ziekte op je loopbaan moet heroriënteren. Ons re-integratietraject onderscheidt van andere bureaus door de persoonlijke aanpak. Benieuwd naar onze aanpak? Plan vandaag nog een afspraak in met een re-integratieconsulent.

Heroriëntatie op je loopbaan door het re-integratietraject van ons bureau

Als je ziek of arbeidsongeschikt bent geworden is heroriëntatie op passend werk niet gemakkelijk. De ervaren adviseurs van bureau Focus helpen je daarom met een modulair re-integratietraject 'Beter aan het werk'. Het doel van het programma is het realiseren van een duurzame, passende arbeidssituatie door middel van arbeidsre-integratie. Welke modules ook worden ingezet, we ronden het traject altijd af met een concreet en beargumenteerd advies. Onze re-integratieconsulenten hebben veel ervaring met en kennis van:

Onze begeleiding op het gebied van arbeidsre-integratie vindt altijd plaats onder supervisie van een geregistreerd arbeidsdeskundige.

Hulp bij re-integratie spoor 2 van een ervaren re-integratieconsulent

Wanneer je jezelf in re-integratie spoor 2 bevindt, betekent dit dat je niet opnieuw kan worden geplaatst binnen je bedrijf nadat je een tijd uit de running bent geweest. Na een lange periode van ziekte kan een zoektocht naar een nieuwe baan de nodige onzekerheid opleveren. Wellicht heb je het gevoel dat je er 'te lang uit bent geweest'. Een re-integratieconsulent van bureau Focus neemt dit gevoel weg door je effectief op weg te helpen naar een nieuwe werkplek. Hierbij bekijken wij altijd goed wat je precieze talenten en capaciteiten zijn. Het uiteindelijke doel is om een leuke baan te vinden waar je langdurig aan de slag kunt. Met workshops en tests kunnen wij dit doel samen met jou bereiken. Zo kom jij sterker en beter uit re-integratie spoor 2.

Een bureau voor re-integratie bij jou in de buurt

Doordat wij kantoren hebben door heel Nederland, hoef je voor persoonlijke begeleiding van een re-integratieconsulent nooit ver te reizen. Zo hebben wij kantoren in onder andere Eindhoven, Utrecht, Maastricht, Amsterdam en Leiden vanuit waar we jou helpen met arbeidsre-integratie. Neem om een afspraak te maken of voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 088 007 1425. Dan begin jij binnenkort al aan jouw re-integratietraject.


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures:

Just Focus Assessment

Just Focus Coaching

Just Focus Re-integratie
Neem nu contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.


Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!