Outplacement. Just Focus

Outplacement *

Je weet wat voor werk je zoekt. Maar hoe pak je dat aan? In het 1 ster outplacement programma helpen we je met het vinden van vacatures en het gebruik van social media om via je netwerk een baan te vinden.

Het goed benutten van social media geeft je een belangrijk voordeel op de arbeidsmarkt. LinkedIn, maar ook bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Instagram kunnen je helpen om je doel te bereiken. We scherpen in dit programma je presentatie op social media aan, leren je om jouw netwerk slim in te zetten en gaan samen aan de slag om een nieuwe baan te vinden.

             

In dit programma van twee maanden volg je de workshop LinkedIn. Daarin krijg je tips om je profiel zo aan te passen dat je wordt gevonden door recruiters en werkgevers. Daarnaast neem je deel aan jobclubs waar de jobsearcher je praktische sollicitatietips geeft. Hier kom je in contact met andere deelnemers waardoor je kan leren van elkaars ervaringen en gebruik kan maken van elkaars netwerk, én van het uitgebreide netwerk van Focus. Zoek je daarna nog meer informatie? Dan kan je terecht in het Focus loopbaanportaal, een digitale omgeving met vacatures, sollicitatietips en verschillende tests.

Meer weten? Download brochure