Outplacement. Just Focus

Outplacement **

Je weet precies wat voor baan je zoekt maar waar vind je die? En hoe presenteer je jezelf? In het 2 sterren outplacement programma helpen we je met jouw profilering en praktische ondersteuning bij netwerken en solliciteren.

Als je werk zoekt is het belangrijk om op te vallen tussen de andere sollicitanten. Daarom werk je in dit programma aan hoe jij je onderscheidt in cv, brief en op social media. Daarnaast oefenen we met presentatie- en gespreksvaardigheden en leer je hoe je slim gebruik maakt van de verschillende manieren om werk te vinden. We gaan samen aan de slag om jouw nieuwe baan te vinden.

 

Hoe vertel je tijdens je sollicitatiegesprek wat je kunt, wat je successen zijn, wat je geleerd hebt van je ervaringen? Kortom: hoe profileer je jezelf? In dit programma van 3 maanden begeleiden een ervaren loopbaanadviseur en een jobsearcher je op jouw route naar een nieuwe baan. Je voert persoonlijke gesprekken, neemt deel aan interactieve workshops en krijgt toegang tot een digitale omgeving met veel informatie over werk, vacatures en verschillende tests. Tijdens de jobclubs ontmoet je andere deelnemers waardoor je leert van elkaars ervaringen en gebruik maakt van elkaars netwerk.

Meer weten? Download brochure