Outplacement. Just Focus

Outplacement ***

Je zoekt een nieuwe baan en weet al welk werk bij je past. Met het 3 sterren outplacementprogramma helpen we je om die baan te vinden en leer je jouw nieuwe werkgever te overtuigen dat jij de ideale kandidaat bent.

Door te zorgen voor een goed verhaal over jezelf en door uit te leggen wat jou uniek maakt val je op in de (digitale) arbeidsmarkt. Jouw ‘personal brand’ maakt duidelijk waarin jij je onderscheidt van je vakgenoten. Als we die bepaald hebben gaan we samen aan de slag om jouw nieuwe baan te vinden.

In dit programma van drie maanden heb je persoonlijke gesprekken, volgt workshops en gebruikt een digitale omgeving met testen, informatie en vacatures. Je wordt begeleid door een ervaren loopbaanadviseur en een jobsearcher. Zij ondersteunen je met hun kennis van de arbeidsmarkt. Zo krijg je een goed beeld van waar je kansen liggen, via welke routes je kunt solliciteren en hoe je aan tafel komt bij organisaties die bij je passen. Tijdens de jobclubs ontmoet je andere deelnemers. Je profiteert van elkaars ervaringen en elkaars netwerk, én van het uitgebreide netwerk van Focus.

Meer weten? Download brochure