Outplacement. Just Focus

Outplacement *****

Neem je al dan niet gedwongen afscheid van je baan en zoek je begeleiding? Wij helpen je om met deze verandering om te gaan en nieuw werk te vinden met het uitgebreide 5 sterren outplacement programma.

Verlies van werk kan gepaard gaan met emoties, vooral als het niet jouw keuze is. Daar staan we eerst bij stil. We helpen je om weer vertrouwen te krijgen in de toekomst en om te denken in kansen en mogelijkheden. Daarna gaan we samen aan de slag om nieuw werk te vinden.

Voor hulp hierbij ben je bij ons aan het juiste adres. In dit programma dat 6 maanden duurt, begeleiden een ervaren loopbaanadviseur en een jobsearcher je vanaf de verwerking van het verlies van je baan. Persoonlijke gesprekken, workshops, toegang tot een digitale omgeving met veel informatie over werk, vacatures en testen gaan jou duidelijk maken wat jouw kwaliteiten en mogelijkheden zijn. Tijdens de jobclubs leer je hoe je goed  voorbereid kunt gaan solliciteren. Je ontmoet er andere deelnemers waardoor je leert van elkaars ervaringen en gebruik maakt van elkaars netwerk, én van het uitgebreide netwerk van Focus.

Meer weten? Download brochure