Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op gespreksvoering

Je wilt groeien als persoon of in je loopbaan. Je wilt bewust kiezen voor jezelf en voor datgene dat bij jou past. Voor jezelf heb je dit inzichtelijk, nu wil je het ook graag goed onderbouwd overbrengen aan je (werk)omgeving.

Meld je direct aan

Kom in beweging

Wat is het? 

Tijdens het korte traject Focus op gespreksvoering leer je om je wensen en plannen voor de toekomst bespreekbaar te maken door goede gesprekken te voeren. Met je leidinggevende bijvoorbeeld of met netwerkpartners wanneer je op zoek wilt naar nieuwe mogelijkheden. Je persoonlijke loopbaanadviseur helpt je graag met de voorbereiding op jouw gesprekken.

Hoe werkt het?

Adviesgesprekken
Tijdens dit traject ga je twee gesprekken aan met een eigen loopbaanadviseur. In het eerste gesprek via (beeld)bellen bespreek je de inhoud en de doelstelling van de gesprekken die je wilt gaan voeren. Daarin geeft de adviseur je ook ’huiswerk’ om je verder voor te bereiden met opdrachten in ons loopbaanportaal. In het tweede gesprek oefen je jouw gesprekken face-to-face en krijg je adviezen voor effectieve gespreksvoering.

Loopbaanportaal
Je krijgt tijdens en tot drie maanden na het traject toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving maak je oefeningen, wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten, die jou helpen een scherp inzicht in jezelf en wat je belangrijk vindt te krijgen. Hier vind je inspirerende filmpjes en artikelen, boekentips en opdrachten. 

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

We begeleiden jou om je doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. De gesprekken met de loopbaanadviseur en de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren je om direct aan de slag te gaan met je uitdaging. Om zo stap voor stap toe te werken naar jouw stip op de horizon: verder groeien in je loopbaan door goede gesprekken te voeren, aan te kunnen geven wat voor jou belangrijk is en hoe je je loopbaan vorm wilt geven. 

Na dit loopbaanadviestraject heb je:

  • inzicht in jouw talenten en competenties 
  • ben je optimaal voorbereid om succesvolle gesprekken te voeren over jouw toekomst
  • zelfvertrouwen om de volgende stappen te zetten 

Wat kost het?

€ 295,- exclusief btw

Hoelang duurt dit traject?

Dit traject duurt zes weken. 

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus voor jouw loopbaan kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je hier aan