Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op gespreksvoering

Je wilt helder en duidelijk uit kunnen leggen waar je voor staat en welk werk het beste bij je past. Dat is belangrijk want je wilt groeien in je loopbaan en bewust kiezen voor jezelf. Zelf heb je wel een beeld van wat je wilt. Maar hoe leg je dat uit aan anderen in je werkomgeving?

Meld je direct aan

Kom in beweging

Wat is het? 

Tijdens het korte traject Focus op gespreksvoering leer je om je wensen en plannen voor de toekomst duidelijk te maken door goede gesprekken te voeren. Met je leidinggevende bijvoorbeeld of met netwerkpartners wanneer je op zoek wilt naar nieuwe mogelijkheden. Je persoonlijke loopbaanadviseur helpt je graag met de voorbereiding van jouw gesprekken.

Hoe werkt het?

Adviesgesprekken
Dit traject bestaat uit twee afspraken met een ervaren loopbaanadviseur. Tijdens de eerste afspraak worden inhoud en doel vastgesteld van de gesprekken die je wilt voeren. Op basis daarvan geeft de adviseur ’huiswerk’ envoor op de tweede afspraak. Daarin worden de gewenste gesprekken geoefend en krijg je adviezen voor effectieve gespreksvoering.

Loopbaanportaal
Tijdens en tot drie maanden na het traject krijg je toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving maak je oefeningen en wetenschappelijk onderbouwde vragenlijsten. Die geven inzicht in je talenten, motivatie en wat werk voor jou betekent. Ook vind je er inspirerende filmpjes, artikelen en boekentips. En heb je aanvullende vragen? Dan stel je ze eenvoudig via het loopbaanportaal.

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

We begeleiden je om jouw doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. De gesprekken met je loopbaanadviseur en de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren je om direct aan de slag te gaan met je uitdaging. Zo werk je stap voor stap toe naar jouw stip op de horizon: verder groeien in je loopbaan door goede gesprekken te voeren en duidelijk te verwoorden wat je wilt.

Wat is het resultaat?

Na dit loopbaanadviestraject heb je:

  • inzicht in jouw talenten en competenties
  • een optimale voorbereiding om succesvolle gesprekken te voeren over jouw toekomst
  • zelfvertrouwen om de volgende stappen te zetten

Wat kost het?

Dit traject kost € 310,- exclusief btw.

Hoelang duurt het?

Dit traject duurt vier weken. 

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus voor jouw loopbaan kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je hier aan