Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op personal branding

Je wilt graag scherp hebben wat jou uniek maakt en wat jouw kwaliteiten, passies en ambities zijn. Zodat je jezelf beter kunt presenteren. Om op te vallen in je eigen werkomgeving of, als je dat wilt, om beter gevonden te worden door werkgevers of intermediairs. Het is dan belangrijk om jezelf op een uitgesproken manier te presenteren.

Meld je direct aan

Kom in beweging

Wat is het? 

Tijdens het traject Focus op personal branding leer je hoe je jezelf beter kunt profileren in je werkomgeving. Samen met een eigen loopbaanadviseur breng je focus aan in wat jou typeert, wat je belangrijkste talenten zijn en welke rollen en taken daarbij passen. Met personal branding zet je jezelf neer als een merk. Daarom formuleer je in dit traject jouw personal brand en gebruikt die om je cv, brief of LinkedIn profiel te versterken. We combineren persoonlijk advies, e-coaching en training met een uitgebreide digitale leeromgeving zodat we samen met jou optimaal resultaat behalen.

Hoe werkt het?

Adviesgesprekken
Dit traject bestaat uit twee gesprekken met een eigen loopbaanadviseur. In het eerste gesprek maak je kennis en geeft je adviseur uitleg over de verschillende stappen die je in het Focus loopbaanportaal doorloopt om je personal brand te formuleren. In het tweede gesprek krijg je tips en adviezen om je personal brand verder aan te scherpen en te verwerken in je cv, brief of LinkedIn profiel.

Loopbaanportaal
Tijdens en tot drie maanden na het traject krijg je toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving maak je oefeningen en wetenschappelijk onderbouwde vragenlijsten. Die geven inzicht in je talenten, motivatie en wat werk voor jou betekent. Ook vind je er inspirerende filmpjes, artikelen en informatie over de arbeidsmarkt. En heb je aanvullende vragen? Dan stel je ze eenvoudig via het loopbaanportaal.

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

We begeleiden je om jouw doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. De gesprekken met je loopbaanadviseur en de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren je om direct aan de slag te gaan met je uitdaging. Zo werk je stap voor stap toe naar jouw stip op de horizon: weten wat jou uniek maakt en hoe je dit het beste kunt uitdragen in je eigen omgeving en op de arbeidsmarkt.

Wat is het resultaat?

Na dit loopbaanadviestraject:

  • heb je inzicht in wie je bent en wat je belangrijkste talenten zijn
  • zet je jezelf geloofwaardig en onderscheidend neer
  • heb je concrete tools (cv, brief of LinkedIn-profiel) om jezelf te profileren
  • ben je zichtbaar voor werkgevers/intermediairs met passende loopbaanmogelijkheden
  • heb je zelfvertrouwen om de volgende stappen te zetten

Wat kost het?

Dit traject kost € 345,- exclusief btw.

Hoelang duurt dit traject?

Dit traject duurt vier weken.

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus voor jouw loopbaan kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan