Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op personal branding

Je wilt graag laten zien wat jou uniek maakt en wat jouw kwaliteiten, passies en ambities zijn. Zodat je jezelf binnen je werkomgeving beter kunt presenteren, dat je opvalt binnen je werkveld of -als je dat wilt- beter gevonden wordt door werkgevers en/of intermediairs. Het is dan belangrijk om jezelf op een uitgesproken manier te presenteren. 

Meld je direct aan

Kom in beweging

Wat is het? 

Tijdens het traject Focus op personal branding leer jij hoe jij je beter kunt profileren in je werkomgeving. Samen met een persoonlijke loopbaanadviseur breng je focus aan in wat jou typeert, wat je belangrijkste talenten zijn en welke rollen en taken daarbij passen. Met personal branding zet je jezelf neer als een merk. Daarom formuleer je in dit traject jouw personal brand en gebruik je jouw brand om je cv, brief of LinkedIn profiel te versterken. We combineren persoonlijk advies, e-coaching en training met een uitgebreide digitale leeromgeving zodat we samen met jou optimaal resultaat behalen. Zo krijg je beter zicht op wie je bent, waar je goed in bent en hoe je dit het beste kunt uitdragen naar je (werk)omgeving.

Hoe werkt het?

Adviesgesprekken 
Dit traject bestaat uit twee gesprekken met een eigen loopbaanadviseur. In het eerste gesprek via (beeld)bellen maak je kennis en geeft je adviseur uitleg over de verschillende stappen die je in het Focus loopbaanportaal doorloopt om je personal brand te formuleren. In het tweede gesprek, dit vindt fysiek plaats, krijg je tips en adviezen om je personal brand verder aan te scherpen en te verwerken in je curriculum vitae, brief en/of LinkedIn profiel via e-coaching.

Loopbaanportaal
Je krijgt tijdens en tot drie maanden na het traject toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving maak je oefeningen, wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten, die jou helpen een scherp inzicht in jezelf en wat je belangrijk vindt te krijgen. Hier vind je inspirerende filmpjes en artikelen, boekentips, opdrachten en een overzicht van passende beroepen, opleidingen en vacatures. 

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

We begeleiden jou om je doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. De gesprekken met de loopbaanadviseur en de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren je om direct aan de slag te gaan met je uitdaging. Om zo stap voor stap toe te werken naar jouw stip op de horizon: jezelf goed te presenteren in jouw werkveld en/of op de arbeidsmarkt. 

Na dit loopbaanadviestraject:

  • heb je inzicht in wie je bent en wat jouw belangrijkste talenten zijn
  • zet je jezelf geloofwaardig en onderscheidend weg
  • heb je concrete tools (cv, brief en/of LinkedIn-profiel) om jezelf te profileren
  • ben je zichtbaar voor werkgevers/ intermediairs met passende loopbaanmogelijkheden
  • heb je zelfvertrouwen om de volgende stappen te zetten 

Wat kost het?

€ 325,- exclusief btw

Hoelang duurt dit traject?

Dit traject duurt drie maanden met mogelijkheden tot verlenging.

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus voor jouw loopbaan kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan