Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op talent

Je wilt groeien in je loopbaan en meer zicht hebben op je talenten en ontwikkelmogelijk-heden. Zodat je bewust kunt kiezen voor jezelf en werk dat bij jou past. Vanuit jouw mogelijkheden, uitdagingen en ambities. 

Meld je direct aan

Kom in beweging

Wat is het? 

Tijdens het traject Focus op talent krijg je beter zicht op wie je bent en waar je goed in bent. Samen met een eigen loopbaanadviseur onderzoek je jouw belangrijkste talenten, wat jou motiveert en welk soort werk daar het beste bij past. Daarna stellen jullie vast in welke richting jij je kunt ontwikkelen en wat daarvoor nodig is. We combineren persoonlijk advies, e-coaching en training met een uitgebreide digitale leeromgeving zodat we samen met jou optimaal resultaat behalen.

Hoe werkt het?

Adviesgesprekken
Het traject bestaat uit drie gesprekken met een ervaren loopbaanadviseur. Samen met de adviseur vind je antwoord op vragen als: “Welke kwaliteiten horen echt bij mij?”, “Hoe kan ik mijn talenten nog beter benutten in mijn werk?”, “In welke richting kan ik me ontwikkelen?” en “Wat is een passende opleiding om daar te komen?”.

Loopbaanportaal
Tijdens en tot drie maanden na het traject krijg je toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving maak je oefeningen en wetenschappelijk onderbouwde vragenlijsten. Die geven inzicht in je talenten, motivatie en wat werk voor jou betekent. Ook vind je er inspirerende filmpjes, artikelen en boekentips. En heb je aanvullende vragen? Dan stel je ze eenvoudig via het loopbaanportaal.

Actieplan
De resultaten van het traject worden door jou en je loopbaanadviseur vastgelegd in een plan. Hierin zijn je sterke punten, motivatoren en ontwikkelmogelijkheden beschreven en actiepunten om te werken aan je ontwikkeling. Het plan is een handig hulpmiddel om de resultaten van het traject te bespreken met je leidinggevende of HR-adviseur.

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

We begeleiden je om jouw doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. De gesprekken met je loopbaanadviseur en de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren je om direct aan de slag te gaan met je uitdaging. Zo werk je stap voor stap toe naar jouw stip op de horizon: verder groeien in je loopbaan doordat je zicht hebt op je talenten en ontwikkelmogelijkheden.

Wat is het resultaat?

Na dit loopbaanadviestraject heb je:

  • duidelijkheid over wat jij belangrijk vindt in werk
  • inzicht in talenten, ambities en competenties
  • een goed beeld van welk werk hierbij past
  • vertrouwen om vervolgstappen te zetten

Wat kost het?

Dit traject kost € 555,- exclusief btw.

Hoelang duurt dit traject?

Dit traject duurt zes weken. 

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus voor jouw loopbaan kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan