Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op talent

Je wilt groeien in je loopbaan en meer zicht hebben op je talenten en ontwikkelmogelijkheden. Zodat je bewust kunt kiezen voor jezelf en voor datgene dat bij jou past. Vanuit jouw mogelijkheden, uitdagingen en ambities. 

Meld je direct aan

Kom in beweging

Wat is het? 

Tijdens het traject Focus op talent krijg je beter zicht op wie je bent en waar je goed in bent. Samen met je persoonlijke loopbaanadviseur onderzoek je jouw belangrijkste kwaliteiten, wat jou motiveert en welk soort werk daar het beste bij past. Daarna stellen jullie vast in welke richting jij je kunt ontwikkelen en wat daarvoor nodig is. We combineren persoonlijk advies, e-coaching en training met een uitgebreide digitale leeromgeving zodat we samen met jou optimaal resultaat behalen.

Hoe werkt het?

Adviesgesprekken
Het traject bestaat uit drie gesprekken met een eigen loopbaanadviseur. Een persoonlijk fysiek gesprek en twee gesprekken via (beeld)bellen. Samen geef je antwoord op vragen als: “Welke kwaliteiten horen echt bij mij?”, “Hoe kan ik mijn talenten nog beter benutten in mijn werk?”, “In welke richting kan ik me ontwikkelen?” en “Wat is een passende opleiding om daar te komen?”.

Loopbaanportaal
Je krijgt tijdens en tot drie maanden na het traject toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving maak je oefeningen, wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten, die jou helpen een scherp inzicht in jezelf en wat je belangrijk vindt te krijgen. Hier vind je inspirerende filmpjes en artikelen, boekentips, opdrachten en een overzicht van passende opleidingen. 

Actieplan 
De resultaten van het traject worden door jou en je loopbaanadviseur vastgelegd in een eindverslag. In dit verslag staan jouw sterke punten, motivatoren, ontwikkelmogelijkheden en actiepunten benoemd om te werken aan je ontwikkeling. Het verslag is een handig hulpmiddel wanneer je de resultaten van het traject met je leidinggevende of HR-adviseur wilt bespreken. 

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

De gesprekken met de loopbaanadviseur en de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren je om direct aan de slag te gaan met je uitdaging. Om zo stap voor stap toe te werken naar jouw stip op de horizon: verder groeien in je loopbaan door zicht te hebben op jouw talent en ontwikkelmogelijkheden.

Na dit loopbaanadviestraject heb je: 

  • beter zicht in wat voor jou belangrijk is  
  • inzicht in jouw talenten, ambities en competenties
  • zicht op welk werk bij je past
  • zelfvertrouwen om vervolgstappen te zetten 

Wat kost het?

€ 525,- exclusief btw

Hoelang duurt dit traject?

Dit traject duurt zes weken. 

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus voor jouw loopbaan kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan