Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op veerkracht

Je wilt graag bevlogen en met energie aan het werk zijn. Dat creëer je door de juiste balans te vinden in de taken die bij je functie horen en de bijbehorende zaken die jou energie geven. Wanneer je stressklachten hebt kan dat komen doordat je werk niet (meer) goed bij je past. Dat wil je graag aanpakken zodat je weer het maximale uit jezelf kunt halen. En dat verdien je.

Meld je direct aan

Kom in beweging

Wat is het? 

Tijdens het traject Focus op veerkracht onderzoeken we welke taken je energie geven zodat je door kleine aanpassingen in je werk beter in balans kunt komen. Samen met een persoonlijke loopbaanadviseur ontdek je wat jouw persoonlijke veerkracht is en hoe je ruimte kunt creëren en houden om met plezier je werk te doen. Daarnaast helpen we je met praktische tips om slimmer met stress om te gaan. Zo krijg je beter zicht op wie je bent, waar je goed in bent en welke taken in jouw functie het beste bij jou passen. 

Hoe werkt het?

Adviesgesprekken 
Dit traject bestaat uit vijf gesprekken met een eigen loopbaanadviseur. Twee persoonlijke en fysieke gesprekken en drie gesprekken via (beeld)bellen. Samen geef je antwoord op vragen als: “Wat zijn energiegevers en energievreters in mijn werk?”, “Waardoor worden mijn stressklachten veroorzaakt?”, “Hoe kan ik door kleine aanpassingen in mijn takenpakket weer in balans komen?”, “En hoe pak ik dat aan?”, “Of is het beter om een functie te zoeken die beter bij me past?”. 

Loopbaanportaal 
Je krijgt tijdens en tot drie maanden na het traject toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving maak je oefeningen, wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten, die jou helpen een scherp inzicht in jezelf en wat je belangrijk vindt te krijgen. Hier vind je inspirerende filmpjes en artikelen, boekentips, opdrachten en een overzicht van passende beroepen, opleidingen en vacatures. 

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

We begeleiden jou om je doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. De gesprekken met de loopbaanadviseur en de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren je om direct aan de slag te gaan met je uitdaging. Om zo stap voor stap toe te werken naar jouw stip op de horizon: met meer balans en minder stress aan het werk te zijn. 

Na dit loopbaanadviestraject heb je:

  • inzicht in welke taken het beste bij jou passen en hoe deze naar je toe te trekken
  • handvatten om effectief om te gaan met stress
  • inzicht hoe jij je je veerkracht kunt vergroten
  • zelfvertrouwen om de volgende stappen te zetten 

Wat kost het?

€ 775,- exclusief btw

Hoelang duurt dit traject?

Dit traject duurt tien weken. 

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus voor jouw loopbaan kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan