Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op werkplezier

Taken die goed aansluiten bij wat jou motiveert en waar je goed in bent geven energie. Dat zorgt voor werkplezier en kun je je werk ook beter aan op momenten dat het even tegenzit én ervaar je minder werkstress. Hoe haal jij meer plezier uit je werk?

Meld je direct aan

Kom in beweging

Wat is het? 

Tijdens het traject Focus op werkplezier onderzoek je welke taken echt bij jou passen en hoe je meer van dat soort taken naar je toe trekt. Je krijgt daarnaast beter zicht op wie je bent en waar je goed in bent. Samen met een persoonlijke loopbaanadviseur onderzoek je jouw belangrijkste kwaliteiten, wat jou motiveert en welk soort werk daar het beste bij past. Daarna stellen jullie vast in welke richting jij je kunt ontwikkelen en wat daarvoor nodig is. We combineren persoonlijk advies, e-coaching en training met een uitgebreide digitale leeromgeving zodat we samen met jou optimaal resultaat behalen. 

Hoe werkt het?

Adviesgesprekken
Focus op werkplezier bestaat uit drie gesprekken met een eigen loopbaanadviseur. Een persoonlijk fysiek gesprek en twee gesprekken via (beeld)bellen. Samen geef je antwoord op de vraag: “Welke taken geven mij werkplezier en hoe trek ik meer van dat soort taken naar me toe?”.

Loopbaanportaal
Je krijgt tijdens en tot drie maanden na het traject toegang tot het Focus loopbaanportaal. In deze digitale leeromgeving maak je oefeningen, wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten, die jou helpen een scherp inzicht in jezelf en wat je belangrijk vindt te krijgen. Hier vind je inspirerende filmpjes en artikelen, boekentips en opdrachten.

Verslag
De resultaten van het traject worden door jou en je loopbaanadviseur vastgelegd in een eindverslag. In dit verslag zijn jouw belangrijkste motivatoren en sterke punten beschreven en actiepunten benoemd om je werkplezier te vergroten. Het verslag is een handig hulpmiddel wanneer je de resultaten van het traject met je leidinggevende of HR-adviseur wilt bespreken. 

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

We begeleiden jou om je doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. De gesprekken met de loopbaanadviseur en de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren je om direct aan de slag te gaan om zo stap voor stap toe te werken naar jouw stip op de horizon: meer plezier in je taken en energie krijgen van je werk.

Na dit loopbaanadviestraject heb je:

  • beter inzicht in jezelf
  • zicht op welke taken bij je passen
  • zelfvertrouwen om vervolgstappen te zetten
  • een eindverslag om je te werken aan het vergroten van je werkplezier 

Wat kost het?

€ 435,- exclusief btw

Hoelang duurt dit traject?

Dit traject duurt zes weken. 

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus voor jouw loopbaan kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan