Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Inventarisatiefase

Je bent al een tijdje niet aan het werk en er zijn voor jou onvoldoende mogelijkheden om terug te keren naar je huidige functie. Je wilt veerkracht en zelfvertrouwen hervinden en weer met plezier naar je werk gaan. Er is een periode geweest waar je vooral bezig bent geweest met je beperkingen. Nu is je blik gericht op jouw mogelijkheden en een nieuwe (werk) toekomst. 

Hoe werkt het?

In de Inventarisatiefase wordt helder hoe jouw re-integratietraject verder invulling krijgt. 

Bij de start van het traject ontvangen we het rapport van jouw arbeidsdeskundig re-integratieonderzoek. Voor jou start het traject met een persoonlijk gesprek met een betrokken re-integratieadviseur over jouw talenten, flexibiliteit, relevante werkervaring en up-to-date scholing. In dat gesprek hebben we het ook over jouw veerkracht, de steun van je sociale omgeving en –uiteraard- jouw wensen voor de toekomst. Tot slot maken we een trajectplan wat de basis vormt om verder te komen. Dit plan wordt getoetst bij de arbeidsdeskundige. 

Na deze eerste fase van het re-integratie 2e spoor weet je wat je moet gaan doen. Je ontdekt jouw persoonlijke veerkracht en hebt vertrouwen dat het goed komt. Deze fase wordt afgesloten met een inventarisatierapport & trajectplan en een driegesprek met jouw werkgever over de vervolgstappen.  

Waarom gaat dit traject mij helpen?

We begeleiden jou om je doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. Het gesprek met de re-integratieadviseur, de rapportage en het trajectplan helpen en stimuleren je om met een goed gevoel aan de slag te gaan met dit traject. Om zo stap voor stap toe te werken naar jouw stip op de horizon: een nieuwe (werk) toekomst.

Wat is het resultaat?

Na de inventarisatiefase:

  • heb je inzicht in jezelf
  • Heb je inzicht in wat er nodig is om verder te komen
  • een concreet trajectplan als houvast 

Hoelang duurt het?

De inventarisatiefase duurt ongeveer twee maanden. 

Voornaam Achternaam

Voornaam Achternaam

Position
Wow! Augue blandit eleifend aliqua mi diam at ultricies enim Nec nullam elit mattis iaculis nibh nisl elit nullam. Lees de complete ervaring.
Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Lorem ipsum dolor sit amet congue integer quis dapibus auctor massa elementum vel vulputate adipiscing. Ut congue phasellus fringilla orci rhoncus morbi quam tempus gravida ut rhoncus convallis suspendisse. Lorem ipsum dolor sit amet mollis risus morbi ultrices ut at auctor turpis eiusmod magna.
Lees alle ervaringen