Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Loopbaanconsult

Je wilt verder groeien in je loopbaan. Misschien heb je je volgende stap al vrij concreet voor ogen, of misschien is de richting nog niet zo duidelijk. Je wilt in ieder geval bewust kiezen voor het vervolg dat bij jou past. Je wilt hier advies over.

Meld je direct aan

Kom in beweging

Wat is het? 

Het loopbaanconsult is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over zijn of haar loopbaan en ontwikkeling en behoefte heeft aan advies van een loopbaanprofessional. Met je eigen adviseur bespreek je jouw situatie en bepalen jullie een passende manier om aan jouw toekomst te werken.

Hoe werkt het?

Adviesgesprek
Het loopbaanconsult bestaat uit een individueel gesprek van 1,5 uur met een ervaren loopbaanadviseur. Samen met de adviseur vind je antwoord op vragen als: “Waar sta ik in mijn loopbaan?”, “Hoe wil ik me verder ontwikkelen?” en “Wat is mijn doel en hoe kan ik dat bereiken?”

Verslag
De bevindingen van het gesprek worden door de loopbaanadviseur kernachtig vastgelegd in een verslag met daarin advies over mogelijke vervolgstappen. Dit verslag is een handig hulpmiddel om de resultaten van het loopbaanconsult te bespreken met je leidinggevende of HR-adviseur.

Waarom gaat dit traject mij helpen? 

Het loopbaanconsult is een laagdrempelige manier om advies te krijgen van een professional over mogelijke stappen in je loopbaan. Daarbij leggen we de nadruk op wat jij kunt doen om zelf de regie te pakken.

Wat is het resultaat?

Na het loopbaanconsult heb je scherp wat je volgende loopbaanstap is en heb je vertrouwen om die stap te zetten.

Wat kost het?

Het loopbaanconsult kost € 345,- exclusief btw.

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus voor jouw loopbaan kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ja, ik wil dit traject volgen

Meld je dan direct aan. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om je te inspireren en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging in jouw werk. Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan