Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op loopbaancoaching bij ziekteverzuim

Tijdens het traject loopbaancoaching bij ziekteverzuim ontdekt de medewerker wat voor hem of haar belangrijk is. Samen met een loopbaancoach onderzoekt de medewerker wat er moet veranderen om weer gezond, gemotiveerd en competent aan het werk te zijn en te blijven. Loopbaancoaching is een combinatie van persoonlijke gesprekken en toegang tot een digitale leeromgeving vol kennis, inspiratie, trainingen en opdrachten. 

Meld een medewerker aan

Zorg voor beweging

Hoe werkt het?

Coaching
Het traject bestaat uit vijf gesprekken met een persoonlijke loopbaancoach. Hier analyseren de coach en de medewerker de talenten en competenties en bepalen wat nog kan of ontwikkeld kan worden. Er wordt gekeken welke factoren van invloed zijn op het werkplezier en hoe hiermee om kunt gaan. De medewerker wordt bijgestaan bij de uitwerking in de praktijk en krijgt praktische steun om de verandering te realiseren.  

Loopbaanportaal
Tijdens en tot drie maanden na het traject krijgt de medewerker toegang tot het Focus loopbaanportaal. Via wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten ontdekt men hier talent, motivatie, toegevoegde waarde en wat werk betekent. In dit portaal wordt het traject doorlopen en de daarbij behorende modules die inspireren en motiveren. De modules bestaan uit opdrachten, inspirerende filmpjes en artikelen, boekentips en informatie over ontwikkeling. Bovendien kan de medewerker hier te allen tijde vragen stellen aan de loopbaancoach.

Waarom gaat dit traject de medewerker helpen?

De gesprekken met de loopbaancoach plus de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren de medewerker om direct aan de slag te gaan met zijn/ haar uitdaging. Om zo stap voor stap toe te werken naar de stip op de horizon: gemotiveerd en met plezier aan het werk gaan.

Wat is het resultaat?

Na een loopbaancoachingtraject heeft jouw medewerker: 

  • inzicht in talenten en motivatie
  • kennis van wat er nodig is om verder te komen
  • vertrouwen dat dit gaat lukken
  • de handen aan het stuur om weer lekker aan het werk te zijn
  • richting in de eigen functie, of ander werk binnen of buiten de organisatie 

Wat kost het?

895,- exclusief btw

Hoe lang duurt dit traject?

Dit traject duurt acht weken. 

“De gesprekken met mijn coach ervaar ik als waardevol en opbouwend. Ze zetten me aan het werk op een positieve manier. Ik leer veel van haar manier van coachen als ook over mezelf en mijn gedachtewereld in relatie tot mijn handelen.”

Ik kies dit traject voor een medewerker

Meld de medewerker dan direct aan. Nadat de aanmelding hebt gedaan ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om deze medewerker te inspireren en ondersteunen en de gewenste doelstellingen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging werk.
 Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan