Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Het laatste nieuws

17-02-2023

Loopbaan en levensfasen

Loopbaanadvies als één van de manieren om je medewerkers mét plezier in hun werk te behouden voor de organisatie.
17-02-2023

Re-integratie werkervaringsplaats

Een re-integratie werkervaringsplaats (WEP) in het tweede spoor helpt een medewerker na uitval weer structuur en arbeidsritme en belastbaarheid op te bouwen.
23-01-2023

Het goede gesprek

Loopbaanontwikkeling, belangrijk voor het inzetbaar houden van medewerkers én belangrijk om medewerkers aan het bedrijf te binden. Maar wat houdt loopbaanontwikkeling precies in? En hoe voer je als leidinggevende het goede gesprek over loopbaanontwikkeling?
16-01-2023

Stress op het werk

We hebben een beetje spanning nodig om goed te kunnen werken. Gezonde stress is de druk die je voelt voor een spannende gebeurtenis waarbij de spanning weer afneemt zodra de gebeurtenis voorbij is. Maar wat als collega’s niet meer goed herstellen van de werkdruk die ze voelen op de werkplek?
11-01-2023

Virtual reality

Technologische innovatie inzetten om mensen duurzaam te laten meedoen aan de arbeidsmarkt. In de sector sociaalwerk, jeugdzorg en kinderopvang is uitval door overbelasting en burn-out al jaren hoog.

Hoe kunnen we je helpen?

Keuzehulp

De keuzehulp helpt je met het nadenken over je vraag en welk traject het beste bij je past.
Keuzehulp

Chat

Stel je vraag via de chat of mail naar info@focusnederland.nl. We zijn op werkdagen van 08.30-17.00 uur bereikbaar.
Chat

Telefonisch contact

Je kunt ons op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur bereiken op 088 007 14 00. Wil je liever teruggebeld worden? Dat kan ook. Stel je vraag dan via ons contactformulier.
Bellen