Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Persoonlijke ontwikkeling: coaching

Soms gaat het werk iemand niet meer zo makkelijk af en is er verandering nodig in het functioneren. Of je wilt dat medewerkers zich ontwikkelen om mee te kunnen met veranderingen. Met helder inzicht en gerichte begeleiding leren medewerkers nieuw gedrag aan om beter en sterker te worden in hun functie. Zodat doelen in werk weer bereikt worden. 

Meld een medewerker aan

Kies voor beweging

Wat is het?

Tijdens dit traject onderzoekt de medewerker samen met de eigen coach wat er nodig is om weer optimaal aan het werk te zijn. Zijn er zaken die belemmeren in het werk? Is er inspiratie nodig om dingen handiger aan te pakken? Het persoonlijk functioneren en de mogelijkheden om te veranderen staan centraal. Coaching is een combinatie van persoonlijke gesprekken en toegang tot een digitale leeromgeving vol kennis, inspiratie en opdrachten.

Hoe werkt het?

Coachgesprekken
Het traject bestaat uit vijf persoonlijke gesprekken met een eigen coach die begeleidt, adviseert en inspireert. Samen met de coach onderzoekt de medewerker waar verandering nodig is en waar ontwikkelruimte ligt. Op basis daarvan worden concrete leerdoelen vastgesteld en een strategie bepaald om deze doelen te bereiken. De medewerker wordt ondersteund bij het oefenen van nieuw gedrag in de praktijk en leert op die manier om beter te functioneren.

Loopbaanportaal
Tijdens en tot drie maanden na het traject krijgt de medewerker toegang tot het Focus loopbaanportaal. Via wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten ontdekt de medewerker talenten, motivatie en wat werk voor hem of haar betekent. Ook vind je er opdrachten, inspirerende filmpjes, artikelen en boekentips. In deze digitale leeromgeving wordt het traject doorlopen met de bijbehorende modules. En de medewerker kan er te allen tijde vragen stellen aan de coach.

Waarom gaat dit traject de medewerker helpen?

De gesprekken met de coach plus de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren de medewerker om direct aan de slag te gaan met de leerdoelen. Om zo stap voor stap toe te werken naar de stip op de horizon: gemotiveerd en competent aan het werk zijn en blijven.

Wat is het resultaat?

Na dit coachtraject heeft de medewerker: 

  • inzicht in zijn of haar talenten en competenties
  • inzicht in zijn of haar functioneren
  • keuzes gemaakt en persoonlijke leerdoelen gesteld
  • zicht op hoe hij of zij nieuwe gewoontes kan ontwikkelen en vasthouden
  • scherp voor ogen hoe verder te kunnen groeien
  • vertrouwen om de stappen te zetten die nodig zijn om gedrag te veranderen.

Borgen van resultaten

Terugkoppeling aan de werkgever helpt om de resultaten van een traject goed te borgen. Daarom adviseren we om het traject uit te breiden met een driegesprek. Daarin worden de resultaten van het traject met jou, de werknemer en de coach geëvalueerd. De meerkosten van een driegesprek (online via Microsoft Teams of op locatie bij Focus) zijn € 97,50.

Trajectkeuze

Regulier: vijf gesprekken.

Wat kost het?

Dit traject kost € 1.185,- exclusief btw.
Uitbreiding van het traject, per gesprek van een uur € 195, exclusief btw.

Hoelang duurt dit traject?

Dit coachtraject duurt tien weken.

Ze hebben in een relatief korte tijd de medewerker weer in zijn kracht gezet en hij was dan ook zeer tevreden.”

Ik kies dit traject voor een medewerker

Meld de medewerker dan direct aan. Nadat de aanmelding hebt gedaan ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om deze medewerker te inspireren en ondersteunen en de gewenste doelstellingen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging werk.
 Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan

Managementcoaching

Van managers wordt het nodige gevraagd. Zaken kunnen na verloop van tijd gaan knellen. ‘Het is eenzaam aan de top’, is voor veel managers herkenbaar. Tijd om met een ervaren managementcoach te sparren. De manager krijgt meer inzicht in wie hij of zij is en wat goed gaat, en leert om door (soms kleine) veranderingen beter en sterker te worden. De functie kan dan met meer gemak en plezier vervult worden.
Lees hier meer over managementcoaching