Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Persoonlijke ontwikkeling: managementcoaching

Soms gaat het werk iemand niet meer zo makkelijk af en is er verandering nodig in het functioneren. Of je wilt dat managers zich ontwikkelen om mee te kunnen met veranderingen. Met helder inzicht en gerichte begeleiding leren managers nieuw gedrag aan om beter en sterker te worden in hun functie. Zodat doelen in werk weer bereikt worden.

Meld een medewerker aan

Kies voor beweging

Wat is het?

Tijdens dit traject onderzoekt de manager samen met de eigen coach wat er nodig is om weer optimaal aan het werk te zijn. Zijn er zaken die belemmeren in het werk? Is er inspiratie nodig om dingen handiger aan te pakken? Het persoonlijk functioneren en de mogelijkheden om te veranderen staan centraal. Coaching is een combinatie van persoonlijke gesprekken en toegang tot een digitale leeromgeving vol kennis, inspiratie en opdrachten.

Hoe werkt het?

Coachgesprekken
Het traject bestaat uit vijf persoonlijke gesprekken met een eigen coach die begeleidt, adviseert en inspireert. Samen met de coach onderzoekt de manager waar verandering nodig is en waar ontwikkelruimte ligt. Op basis daarvan worden concrete leerdoelen vastgesteld en een strategie bepaald om deze doelen te bereiken. De manager wordt ondersteund bij het oefenen van nieuw gedrag in de praktijk en leert op die manier om beter te functioneren.

Loopbaanportaal 
Tijdens en tot drie maanden na het traject krijgt de manager toegang tot het Focus loopbaanportaal. Via wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten ontdekt de manager talenten, motivatie en wat werk voor hem of haar betekent. Ook vind je er opdrachten, inspirerende filmpjes, artikelen en boekentips. In deze digitale leeromgeving wordt het traject doorlopen met de bijbehorende modules. En de manager kan er te allen tijde vragen stellen aan de coach.

Waarom gaat dit traject de manager helpen?

De gesprekken met de coach plus de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren de manager om direct aan de slag te gaan met de leerdoelen. Om zo stap voor stap toe te werken naar de stip op de horizon: gemotiveerd en competent als manager aan het werk te zijn en blijven.

Wat is het resultaat?

Na dit coachtraject heeft de manager:

  • inzicht in zijn of haar talenten en competenties
  • inzicht in zijn of haar functioneren
  • keuzes gemaakt en persoonlijke leerdoelen gesteld
  • zicht op hoe hij of zij nieuwe gewoontes kan ontwikkelen en vasthouden
  • scherp voor ogen hoe verder te kunnen groeien
  • vertrouwen om de stappen te zetten die nodig zijn
  • de vaardigheden om weer met plezier leiding te geven aan medewerkers.

Borgen van resultaten

Terugkoppeling aan de werkgever helpt om de resultaten van een traject goed te borgen. Daarom adviseren we om het traject uit te breiden met een driegesprek. Daarin worden de resultaten van het traject met jou, de manager en de coach geëvalueerd. De meerkosten van een driegesprek (online via Microsoft Teams of op locatie bij Focus) zijn € 102,50.

Trajectkeuze

Regulier: vijf gesprekken.

Wat kost het?

De prijs van dit traject is € 1.415,- exclusief btw.
Uitbreiding van het traject, per gesprek van een uur € 205,00.

Hoe lang duurt dit traject?

Dit coachtraject duurt tien weken.

Het zijn duidelijk ervaren coaches en professionals die de kandidaat in zijn waarde laten en de ruimte geven.”

Ik kies dit traject voor een medewerker

Meld de medewerker dan direct aan. Nadat de aanmelding hebt gedaan ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om deze medewerker te inspireren en ondersteunen en de gewenste doelstellingen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging werk.
 Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan