Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Persoonlijke ontwikkeling: managementcoaching

Van managers wordt het nodige gevraagd. Zaken kunnen na verloop van tijd gaan knellen. ‘Het is eenzaam aan de top’, is voor veel managers herkenbaar. Tijd om met een ervaren managementcoach te sparren. De manager krijgt meer inzicht in wie hij of zij is en wat goed gaat, en leert om door (soms kleine) veranderingen beter en sterker te worden. De functie kan dan met meer gemak en plezier vervult worden.

Meld een medewerker aan

Kies voor beweging

Wat is het?

Tijdens dit traject analyseert de manager samen met de persoonlijke coach wat er nodig is om weer gemotiveerd aan het werk te zijn. Zijn er zaken die belemmeren in het werk? Is er inspiratie nodig om dingen handiger aan te pakken? Het persoonlijk functioneren en de mogelijkheden om te veranderen staan centraal. Coaching is een combinatie van persoonlijke gesprekken en toegang tot een digitale leeromgeving vol kennis, inspiratie en opdrachten.

Hoe werkt het?

Coachgesprekken
Het traject bestaat uit vijf persoonlijke gesprekken met een eigen coach die begeleidt, adviseert en inspireert. De coach analyseert de talenten en motivatie, bepaalt wat de manager nog kan of moet ontwikkelen en stelt concrete leerdoelen vast. Samen met de manager bepaalt de coach een strategie hoe dit aan te pakken en waar nodig patronen te doorbreken. De manager wordt bijgestaan bij de uitwerking in de praktijk en krijgt praktische steun om nieuw gedrag aan te leren en beter te functioneren. Op verzoek kan het laatste gesprek worden gebruikt om in een driegesprek met manager, coach en leidinggevende, de resultaten te vertalen naar de werksituatie. 

Loopbaanportaal 
Tijdens en tot drie maanden na het traject krijgt de manager toegang tot het Focus loopbaanportaal. Via wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten ontdekt men hier talent, motivatie, toegevoegde waarde en wat werk betekent. In dit portaal wordt het traject doorlopen en de daarbij behorende modules die inspireren en motiveren. Hierin zijn opdrachten, inspirerende filmpjes en artikelen en boekentips ondergebracht. Bovendien kan de manager hier te allen tijde vragen stellen aan de coach. 

Waarom gaat dit traject de manager helpen?

De gesprekken met de coach plus de inspiratie en oefeningen in het loopbaanportaal stimuleren de manager om direct aan de slag te gaan met de leerdoelen. Om zo stap voor stap toe te werken naar de stip op de horizon: gemotiveerd en competent als manager aan het werk te zijn en blijven.

Wat is het resultaat?

Na dit coachingstraject heeft de manager: 

  • inzicht in zijn/ haar talenten en competenties 
  • inzicht in zijn/ haar functioneren
  • keuzes gemaakt en persoonlijke leerdoelen gesteld
  • zicht op hoe hij/zij nieuwe gewoontes kan ontwikkelen en vasthouden
  • scherp voor ogen hoe verder te kunnen groeien
  • vertrouwen om de stappen te zetten die nodig zijn
  • de vaardigheden om medewerkers weer met plezier leiding te geven 

Wat kost het?

De prijs van dit traject is € 1.345,- exclusief btw

Hoe lang duurt dit traject?

Dit coachtraject duurt 10 weken.

Uitbreidingsmodule

Kom je tijdens het traject tot de constatering dat er meer tijd nodig is? Omdat de situatie complex is of de verandering lastiger is dan gedacht? Dan kun je de module Extra afnemen. De manager krijgt dan drie extra gesprekken om het vraagstuk duurzaam op te lossen. 

Wat kost het?
€ 650,- exclusief btw

Hoelang duurt dit extra traject?
Zes weken. 

Het zijn duidelijk ervaren coaches en professionals die de kandidaat in zijn waarde laten en de ruimte geven.”

Ik kies dit traject voor een medewerker

Meld de medewerker dan direct aan. Nadat de aanmelding hebt gedaan ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om deze medewerker te inspireren en ondersteunen en de gewenste doelstellingen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging werk.
 Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan