Organisatie. Just Focus

Duurzame inzetbaarheid

Bevlogenheid werkt aanstekelijk

Bevlogenheid werkt aanstekelijk

Bevlogenheid is een belangrijke component van duurzame inzetbaarheid. Wanneer mensen voldoende bevlogen zijn in het werk, voelen zij zich competent, mentaal en fysiek fit. Ze kunnen het werk goed aan en nemen initiatieven om zich verder te ontwikkelen.

Bevlogen medewerkers zorgen voor positieve energie in de organisatie en dat werkt aanstekelijk. Zij werken pro-actief aan hun ontwikkeling en employability waardoor zij inzetbaar blijven. Medewerkers worden gefaciliteerd bij het optimaal benutten van hun talent door coaching, training of loopbaanadvies.

De Nationale loopbaan APK

Nieuw is de Nationale loopbaan APK, waarbij medewerkers inzicht krijgen in hun arbeidsmarktpositie en hoe hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Oplossingen voor duurzame inzetbaarheid

Focus levert digitale en face-to-face diensten om de ontwikkeling van medewerkers te bevorderen. Ondersteuning van management en leidinggevenden helpt duurzame inzetbaarheid  concreet vorm te geven binnen de organisatie.

Een greep uit de diensten van Focus

  • De Nationale loopbaan APK: hoe staat het met je arbeidsmarktkans en hoe blijf je inzetbaar in de toekomst.
  • Groepstraject voor medewerkers Nu aan de slag voor de toekomst: een proactieve houding ontwikkelen om ook in de toekomst inzetbaar te blijven.
  • Groepstraject voor leidinggevenden Vitale leiders, vitale organisaties: Grip krijgen op vitaliteit, het benutten van talent en duurzame inzetbaarheid in hun team.
  • Ontwikkelassessments
  • Focus loopbaanportaal: alle medewerkers werken aan inzetbaarheid en vitaliteit met een persoonlijke e-coach.
  • Trainingen en workshops: zoals Mijn Focus (premobiliteittraining) en Focus op personal branding.
  • Coaching: talenten optimaal benutten.