Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op ervaring

Je vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en mee blijven bewegen. Of het nu een verandering is in de privé situatie waardoor er behoefte is om werk na al die jaren anders in te richten. Of omdat jij als leidinggevende de kennis en ervaring van de medewerker wilt inzetten in een rol die beter aansluit bij de ontwikkelingen in jouw organisatie.

Meld een medewerker aan

Kies voor beweging

Wat is het? 

Tijdens het traject Focus op ervaring maakt de medewerker een plan voor zijn of haar verdere loopbaan. Samen met een loopbaanadviseur brengt de medewerker de belangrijkste talenten en motivatie in kaart, en wat het beste past in het leven dat de medewerker nu leidt. Daarna stelt de adviseur samen met de medewerker vast in welke richting de medewerker zich kan ontwikkelen en wat daarvoor nodig is.

Hoe werkt het?

Adviesgesprekken 
Dit traject bestaat uit vier gesprekken met een loopbaanadviseur. Samen met de adviseur vindt de medewerker antwoord op vragen als: “Wat is in deze levensfase belangrijk voor mij?”, “Welke rollen en taken passen daarbij?”, “Hoe kan ik mijn kennis en ervaring inzetten op een manier die beter past bij wat ik zinvol vind?” of “Hoe kan ik mijn energieniveau verhogen?”.

Loopbaanportaal
Tijdens en tot drie maanden na het traject krijgt de medewerker toegang tot het Focus loopbaanportaal. Via wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten ontdekt de medewerker talenten, motivatie en wat werk voor hem of haar betekent. Ook vind je er opdrachten, inspirerende filmpjes, artikelen en boekentips. In deze digitale leeromgeving wordt het traject doorlopen met de bijbehorende modules. En de medewerker kan er te allen tijde vragen stellen aan de adviseur.

Actieplan
De resultaten van het traject worden vastgelegd in een plan. Hierin worden drijfveren, waarden en passende rollen en taken beschreven en actiepunten benoemd voor de volgende fase in de loopbaan van de medewerker. Het actieplan is voor de medewerker een handig hulpmiddel om de resultaten van het traject te bespreken.

Waarom gaat dit traject de medewerker helpen?

We begeleiden de medewerker om het persoonlijke doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op het stimuleren van eigen regie door de medewerker.

Wat is het resultaat?

Na dit loopbaanadviestraject heeft de medewerker:

  • een duidelijk beeld van de vervolgstappen in zijn of haar loopbaan
  • inzicht in hoe dit aan te pakken
  • een helder beeld over ontwikkelkansen
  • vertrouwen om vervolgstappen te zetten,

Wat kost het?

De prijs van dit traject is € 670,- exclusief btw.

Hoelang duurt dit traject?

Dit traject duurt acht weken.

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ik kies dit traject voor een medewerker

Meld de medewerker dan direct aan. Nadat de aanmelding hebt gedaan ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om deze medewerker te inspireren en ondersteunen en de gewenste doelstellingen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging werk.
 Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan