Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op gespreksvoering

Je wilt als leidinggevende of HR-professional medewerkers helpen om helder en duidelijk te communiceren waar ze voor staan en dat ze aangeven welk werk het beste bij ze past. Soms heeft een medewerker hier een duidelijk beeld van maar lukt het niet om dit concreet te delen met de omgeving. Jij wilt deze medewerker helpen om zijn of haar verhaal goed onderbouwd over te brengen.

Meld een medewerker aan

Kies voor beweging

Tijdens het korte traject Focus op gespreksvoering leert de medewerker om wensen en plannen voor de toekomst bespreekbaar te maken door goede gesprekken te voeren. Een persoonlijke loopbaanadviseur helpt de medewerker met plezier met de voorbereiding op deze gesprekken.

Wat is het? 

Tijdens het korte traject Focus op gespreksvoering leert de medewerker om wensen en plannen voor de toekomst bespreekbaar te maken door goede gesprekken te voeren. Een eigen loopbaanadviseur helpt de medewerker met plezier bij de voorbereiding op deze gesprekken.

Hoe werkt het?

Adviesgesprekken
Dit traject bestaat uit twee afspraken met de loopbaanadviseur. Tijdens de eerste afspraak worden inhoud en doel vastgesteld van de gesprekken die de medewerker wil voeren. Op basis daarvan geeft de adviseur ’huiswerk’ en bereidt de medewerker zich voor op de tweede afspraak. Daarin worden de beoogde gesprekken geoefend en krijgt de medewerker adviezen voor effectieve gespreksvoering.

Loopbaanportaal
Tijdens en tot drie maanden na het traject krijgt de medewerker toegang tot het Focus loopbaanportaal. Via wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten ontdekt de medewerker talenten, motivatie en wat werk voor hem of haar betekent. Ook vind je er opdrachten, inspirerende filmpjes, artikelen en boekentips. In deze digitale leeromgeving wordt het traject doorlopen met de bijbehorende modules. En de medewerker kan er te allen tijde vragen stellen aan de adviseur.

Waarom gaat dit traject de medewerker helpen?

We begeleiden de medewerker om het persoonlijke doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op het stimuleren van eigen regie door de medewerker.

Wat is het resultaat?

Na dit loopbaanadviestraject heeft de medewerker:

  • inzicht in talenten en competenties
  • vaardigheden om succesvolle loopbaangesprekken te voeren
  • zelfvertrouwen om vervolgstappen te zetten.

Wat kost het?

De prijs van dit traject is € 310,- exclusief btw.

Hoelang duurt dit traject?

Dit traject duurt vier weken. 

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ik kies dit traject voor een medewerker

Meld de medewerker dan direct aan. Nadat de aanmelding hebt gedaan ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om deze medewerker te inspireren en ondersteunen en de gewenste doelstellingen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging werk.
 Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan