Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op personal branding

Als organisatie wil je je goed presenteren. Je wilt graag laten zien wat jouw bedrijf uniek maakt. Zowel intern als extern. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn jouw medewerkers en hoe zij zich met vertrouwen kunnen profileren. Zodat ze binnen hun werkomgeving beter kunnen presenteren of zodat ze nog beter opvallen binnen jullie werkveld. 

Meld een medewerker aan

Kies voor beweging

Wat is het? 

Tijdens het traject Focus op personal branding leert de medewerker zich beter te kunnen profileren in de werkomgeving. Samen met een loopbaanadviseur wordt focus aangebracht in wat de medewerker typeert, wat de belangrijkste talenten zijn en welke rollen en taken daarbij passen. Met personal branding zet de medewerker zichzelf neer als een merk en wordt cv, brief of LinkedIn profiel versterkt. 

Hoe werkt het?

Adviesgesprekken 
Dit traject bestaat uit twee gesprekken met een ervaren loopbaanadviseur. In het eerste gesprek via (beeld)bellen krijgt de medewerker van de adviseur uitleg over de verschillende stappen die men gaat doorlopen in het Focus loopbaanportaal om een ‘personal brand’ te formuleren. In het tweede gesprek, dit vindt fysiek plaats, krijgt de medewerker tips en adviezen om dit ‘personal brand’ verder aan te scherpen en te verwerken in het curriculum vitae, een brief en/of LinkedIn profiel.

Loopbaanportaal
Tijdens en tot drie maanden na het traject krijgt de medewerker toegang tot het Focus loopbaanportaal. Via wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde vragenlijsten krijgt de medewerker inzicht in talent, motivatie, toegevoegde waarde en wat werk voor hem of haar betekent. In deze digitale leeromgeving wordt het hele traject doorlopen met de daarbij behorende modules die inspireren en motiveren. De modules bestaan uit opdrachten, inspirerende filmpjes en artikelen, boekentips en informatie over ontwikkeling Bovendien kan de medewerker hier te allen tijde vragen stellen aan de adviseur.

Waarom gaat dit traject de medewerker helpen?

We begeleiden de medewerker om het doel te bereiken. Daarbij leggen we de nadruk op het stimuleren en ondersteunen van eigen regie door de medewerker.   

Na dit loopbaanadviestraject heeft de medewerker: 

  • inzicht in zichzelf en zijn of haar belangrijkste talenten
  • scherp hoe zich geloofwaardig en onderscheidend te profileren
  • concrete tools om zichzelf te profileren: een helder cv, brief en/of LinkedIn-profiel

Wat kost het?

De prijs van dit traject is € 295,- exclusief btw

Hoelang duurt dit traject?

Dit traject duurt zes weken.

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ik kies dit traject voor een medewerker

Meld de medewerker dan direct aan. Nadat de aanmelding hebt gedaan ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om deze medewerker te inspireren en ondersteunen en de gewenste doelstellingen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging werk.
 Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan