Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Loopbaanconsult

Je wilt de groei van medewerkers ondersteunen. Want je weet als geen ander dat jouw organisatie altijd in beweging is. Dus je wilt dat medewerkers zich laten inspireren en motiveren om bewust voor hun loopbaan te kiezen. Graag help je ze hierbij. Het loopbaanconsult is dan een eerste stap.

Meld een medewerker aan

Kies voor beweging

Wat is het? 

Het loopbaanconsult is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over zijn of haar loopbaan en ontwikkeling en behoefte heeft aan advies van een professional. Met een loopbaanadviseur bespreekt de
medewerker zijn of haar vraagstuk, in de context van werk- en privésituatie.

Hoe werkt het?

Adviesgesprek 
Het loopbaanconsult bestaat uit een individueel gesprek van 1,5 uur met een ervaren loopbaanadviseur. Samen met de adviseur vindt de medewerker antwoord op vragen als: “Waar sta ik in mijn loopbaan?”, “Hoe wil ik me verder ontwikkelen?” en “Wat is mijn doel en hoe kan ik dat bereiken?”

Verslag
De bevindingen van het gesprek worden door de loopbaanadviseur kernachtig vastgelegd in een verslag met daarin advies over mogelijke vervolgstappen. Dit verslag is voor de medewerker een handig hulpmiddel om de resultaten van het loopbaanconsult te bespreken met leidinggevende of HR-adviseur.

Waarmee gaat dit consult de medewerker helpen?

Het loopbaanconsult is een laagdrempelige manier om advies te krijgen van een loopbaanadviseur over de loopbaanmogelijkheden van de medewerker.

Wat is het resultaat?

Na het loopbaanconsult hebben de medewerker en jij scherp wat de volgende loopbaanstap is en heeft de medewerker vertrouwen om die stap te zetten.

Wat kost het?

De prijs van dit consult is € 345,- exclusief btw.

Vervolg

Afhankelijk van de situatie kan één adviesgesprek voldoende zijn om de vervolgstappen te bepalen maar het loopbaanconsult kan ook het startpunt zijn van een vervolgtraject.

Meer uitdaging in mijn werk

Meer uitdaging in mijn werk

loopbaanadvies
Ik wilde graag bij De Haagse Hogeschool blijven maar zocht wel een nieuwe uitdaging. Lees de complete ervaring.
Ervaringen
Wij geloven dat de verhalen van onze deelnemers jou ook inzicht en energie kunnen geven. Zij inspireren jou graag met hun persoonlijke ervaring om je een nog beter idee te geven in wat een traject van Focus kan betekenen.
Lees alle ervaringen

Ik kies dit traject voor een medewerker

Meld de medewerker dan direct aan. Nadat de aanmelding hebt gedaan ontvang je een e-mail bevestiging met daarin de vervolgstappen om dit traject in gang te zetten. Wij kijken er naar uit om deze medewerker te inspireren en ondersteunen en de gewenste doelstellingen te bereiken. Samen zorgen wij voor beweging werk.
 Heb je nog een vraag? Stel je vraag hier.

Meld je aan