Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op loopbaancoaching bij ziekteverzuim

Samen met een loopbaancoach onderzoekt de medewerker in het traject loopbaancoaching bij ziekteverzuim wat er moet veranderen om weer gezond, gemotiveerd en competent aan het werk te zijn en te blijven. Loopbaancoaching is een combinatie van persoonlijke gesprekken en toegang tot een digitale leeromgeving vol kennis, inspiratie, trainingen en opdrachten. 

Read More

Focus op loopbaancoaching om uitval te voorkomen

Samen met een loopbaancoach onderzoekt de medewerker in het traject loopbaancoaching om uitval te voorkomen wat er moet veranderen om gezond, gemotiveerd en competent aan het werk te blijven. Loopbaancoaching is een combinatie van persoonlijke gesprekken en toegang tot een digitale leeromgeving vol kennis, inspiratie, trainingen en opdrachten. 

Read More

Focus op loopbaancoaching bij ziekteverzuim

Samen met een loopbaancoach onderzoekt je in het traject loopbaancoaching bij ziekteverzuim wat er moet veranderen om weer gezond, gemotiveerd en competent aan het werk te zijn en te blijven. Loopbaancoaching is een combinatie van persoonlijke gesprekken en toegang tot een digitale leeromgeving vol kennis, inspiratie, trainingen en opdrachten. 

Read More

Focus op loopbaancoaching om uitval te voorkomen

Samen met een loopbaancoach onderzoek je in het traject loopbaancoaching om uitval te voorkomen wat er moet veranderen om gezond, gemotiveerd en competent aan het werk te blijven. Loopbaancoaching is een combinatie van persoonlijke gesprekken en toegang tot een digitale leeromgeving vol kennis, inspiratie, trainingen en opdrachten. 

Read More