Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Outplacement 5 sterren

Een medewerker moet op zoek naar een nieuwe baan omdat het dienstverband afloopt. In zo’n situatie komt er veel op de medewerker af, praktisch én vaak ook emotioneel. In dit outplacementtraject begeleiden we de medewerker hier intensief bij, teneinde met vertrouwen daadwerkelijk een nieuwe passende baan te vinden. 

Read More

Outplacement 4 sterren

Je wilt een medewerker helpen onderzoeken welk nieuw werk echt past. Ook wil je zorgen voor extra begeleiding bij alles wat nodig is voor het vinden van een nieuwe baan.

Read More

Outplacement 3 sterren

Je wilt een medewerker de ondersteuning van een expert aanbieden bij het maken van de juiste keuzes voor een nieuwe functie. In dit outplacement traject leren we de medewerker hoe je dit aanpakt en bieden we begeleiding bij al deze stappen.

Read More

Outplacement 2 sterren

Een medewerker heeft best helder voor ogen welke nieuwe baan passend is. Alleen is de persoonlijke presentatie en het vinden van die baan een uitdaging. Als werkgever wil je hierin faciliteren. In het dit traject helpen we de medewerker me persoonlijke profilering en leren we hoe het netwerk het beste ingezet kan worden tijdens het solliciteren. Kom jij in samen met de medewerker beweging?

Read More

Outplacement 1 ster

Een medewerker weet wat voor werk hij of zij zoekt, maar heeft begeleiding nodig bij het vinden van een nieuwe baan in de digitale arbeidsmarkt. Als werkgever wil jij dit graag ondersteunen.

Read More

Outplacement 5 sterren

Je bent op zoek naar een nieuwe baan of andere (werk)toekomst. Bij het beëindigen van je dienstverband komt er veel op je af, praktisch én vaak ook emotioneel. Dat begrijpen wij maar al te goed. Het is nu tijd om je ambities opnieuw tegen het licht te houden, weloverwogen je volgende stap te bepalen en deze ook te maken.

Read More

Outplacement 4 sterren

Je bent op zoek naar een nieuwe baan maar je weet nog niet precies welk werk het beste bij jou past. En hoe je het dan aanpakt om met succes de juiste nieuwe baan te vinden.

Read More

Outplacement 3 sterren

Je bent op zoek naar een nieuwe baan en weet al ongeveer welk werk bij jou past. Je wilt dit bespreken met een professional. Samen jouw ideeën vertalen naar jouw arbeidsmarktkansen en zoekprofiel. In het outplacementtraject leren we je hoe je dit aanpakt en begeleiden we je bij al deze stappen. 

Read More

Outplacement 2 sterren

Je hebt best helder voor ogen welke baan bij jou past. Alleen wil je wat hulp bij hoe je jezelf het beste kunt presenteren en bij het vinden van passende vacatures. In het outplacementtraject 2 sterren helpen we je met jouw profilering en hoe jij je netwerk het beste kunt inzetten tijdens het solliciteren. Kom jij in beweging?

Read More

Outplacement 1 ster

Je weet wat je voor werk je zoekt. Maar hoe vind je nu de baan die je graag ambieert?

Read More