Assessmentbureau | Focusnederland

Focus is hét assessmentbureau dat inzicht geeft in talenten, vaardigheden en kwaliteiten van medewerkers. Gericht op geschiktheid, ontwikkelmogelijkheden, en potentiële loopbaanrichtingen. Een assessment geeft snel inzicht in talenten. De organisatie kan hierdoor beslissingen nemen op het gebied van doorgroeimogelijkheden, ontwikkelpotentieel, personeelsselectie en loopbaanplanning.

Voor elk doel een passend assessment bij ons assessmentbureau

Als assessmentbureau laten wij aan de hand van diverse tests en praktijkopdrachten zien of een medewerker geschikt is voor een functie en hoe het aanwezige talent optimaal benut kan worden. Ook wordt bepaald welke ontwikkelstappen nodig zijn om verder te groeien en welke loopbaanrichtingen hierbij aansluiten. We bieden diverse soorten assessments die uiteenlopende doelen hebben:

  • Het selectiegericht assessment geeft geschiktheidsadvies voor een bepaalde functie.
  • Het ontwikkelgerichte assessment  toetst kwaliteiten en mogelijkheden afgezet tegen de eisen van een functierichting, om concrete ontwikkelpunten in kaart te brengen. 
  • Het potentieel gerichte assessment toont welke stappen nodig zijn om door te groeien en welke interne en externe carrièrerichtingen hierbij aansluiten.
  • De quickscan geeft een globaal inzicht in de vermogens en kwaliteiten van een medewerker of kandidaat.

Uiteraard bespreken wij als assessmentbureau ook graag andere mogelijkheden voor jouw organisatie. We hebben teams in kantoren verspreid over heel Nederland, in onder meer Amsterdam, Breda, Maastricht, Utrecht, Leiden en Eindhoven. 

Vragen over assessments op ons bureau? Neem contact met ons op

Een assessment kan ook als onderdeel van een loopbaantraject worden ingezet. Wil je meer weten over wat ons bureau voor je kan betekenen op het gebied van assessment? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 0071400. We helpen je graag met een assessment op maat bij ons bureau.


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures:

Just Focus Assessment

Just Focus Coaching

Just Focus Re-integratie
Neem nu contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.


Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!