Ik ben een medewerker Ik ben een werkgever Aanmelden

Focus op werkplezier

Als leidinggevende of HR Professional weet je als geen ander dat taken die goed aansluiten bij wat jou motiveert je energie geven. Dat zorgt voor werkplezier. Hoe zorg jij ervoor dat medewerkers meer plezier uit hun werk halen?

Read More

Loopbaanconsult

Je wilt de groei van medewerkers ondersteunen. Dus je wilt dat medewerkers zich laten inspireren en motiveren om bewust voor hun loopbaan te kiezen. Graag help je ze hierbij. Het loopbaanconsult is hierbij de eerste stap. 

Read More

Focus op gespreksvoering

Je wilt als leidinggevende of HR-professional medewerkers helpen om helder en duidelijk te communiceren waar ze voor staan en dat ze aangeven wat het beste bij ze past. Soms heeft een medewerker hier een duidelijk beeld van maar lukt het niet om dit concreet te delen met de omgeving. Jij wilt deze medewerker helpen om het goed onderbouwd over te brengen. Focus op gespreksvoering leert de medewerker om wensen en plannen voor de toekomst bespreekbaar te maken door goede gesprekken te voeren.

Read More

Focus op talent

Je herkent talent binnen je organisatie en je wilt medewerkers graag de gelegenheid geven om zich verder te ontplooien. In het traject Focus op talent krijgt de medewerker beter zicht op zichzelf, op talenten en ambities.

Read More

Focus op nieuw werk

Je wilt medewerkers motiveren om te veranderen van werk en bewust te laten kiezen voor een nieuwe functie die echt bij ze past. In het traject Focus op nieuw werk wordt daarbij rekening gehouden met de situatie op de arbeidsmarkt zodat de medewerker zich kan richten op beroepen die kansrijk zijn. Als de zoekrichting bepaald is maakt de medewerker samen met de adviseur een plan om de nieuwe baan te vinden.

Read More

Focus op leidinggeven

Jij herkent talent. Er is een medewerker die wil groeien in zijn of haar loopbaan, en het liefst naar een managementrol. Je wilt dit graag goed faciliteren. Zodat zowel jij als de medewerker inzicht krijgt in wat er nog nodig is om succesvol te zijn. 

Read More

Loopbaan APK

De wereld om ons heen verandert en jouw organisatie beweegt mee. Je wilt dat medewerkers zich blijven ontwikkelen in hun loopbaan. Binnen jouw organisatie, maar ook als dat erbuiten is. Hierbij wil je ze goed faciliteren. Je wilt ze de ruimte geven om te kijken naar hun huidige loopbaan en hen de kans geven om een loopbaanplan te maken.

Read More

Focus op veerkracht

Je wilt graag dat je medewerkers bevlogen en met energie aan het werk zijn. Dat creëert een medewerker door de juiste balans te vinden in de taken die bij de functie horen en de bijbehorende zaken die energie geven. Wanneer de medewerker stressklachten heeft kan het zijn dat de functie niet goed (meer) past. Met het traject Focus op veerkracht kun je de medewerker ondersteunen om dit aan te pakken, zodat hij of zij weer het maximale uit zichzelf kan halen.

Read More

Focus op personal branding

Je wilt je als organisatie goed presentere en wat jouw bedrijf uniek maakt. Zowel intern als extern. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn jouw medewerkers en hoe zij zich met vertrouwen kunnen profileren. In het traject Focus op personal branding brengt de medewerker samen met een persoonlijke loopbaanadviseur in kaart wat de medewerker typeert, wat de belangrijkste talenten zijn en welke rollen en taken daarbij passen.

Read More

Focus op pensioen

Er is een medewerker die over een paar jaar met pensioen gaat waardoor er een nieuwe loopbaanfase ontstaat. Tijdens het traject Focus op pensioen zal de medewerker samen met een persoonlijke  loopbaanadviseur achterhalen wat de medewerker echt belangrijk vindt en nog graag wil bereiken in deze fase, en wat daarvoor nodig is.

Read More