HR detachering | Focusnederland

Focus biedt interim capaciteit in de vorm van detachering van HR professionals. Heb je behoefte aan praktische assistentie bij het opzetten of bemensen van uw loopbaanadviescentrum of herplaatsingsprojecten, dan kun je een beroep doen op de deskundigheid van Focus. Focus is een gespecialiseerde loopbaanbegeleider waar je terecht kunt voor HR detachering, talentontwikkeling, coaching en re-integratie. Met Focus sta je niet alleen voor een uitdaging in jouw loopbaan, maar word je ondersteund bij het maken van belangrijke beslissingen!

Advies over HR detachering in heel Nederland

Focus is werkzaam in heel Nederland en je kunt bij alle kantoren terecht voor interim HR professionals in de vorm van HR detachering. Wij hebben kantoren in onder andere Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Arnhem. Wij richten ons voornamelijk op de optimale verbinding tussen werk, organisatie en mens. Hierdoor weten werknemers hoe ze zich het best kunnen ontwikkelen om hun inzetbaarheid te verhogen.

Meer informatie

Wij zijn al diverse klanten in verschillende branches van dienst geweest zoals in het onderwijs, detailhandel, groothandel, verzekeraars, gemeenten en provincies en ICT. Laat je overtuigen van de passie en kwaliteit van Focus en neem contact met ons op meer informatie over detachering en HR. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 088 007 1425


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures:

Just Focus Assessment

Just Focus Coaching

Just Focus Re-integratie
Neem nu contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.


Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!