TIP: Tijdens de Nationale werkbezoekdag op 20 november kan je op werkbezoek bij een van de deelnemende bedrijven. Je weet na deze dag hoe het werken in betreffend bedrijf en/of branche is. En je hebt laten zien wie jij bent en wat jij te bieden hebt aan de werkgever!

Aanmelden via NATIONALE WERKBEZOEKDAG

Trainingen. Just Focus

LinkedIn voor beginners (workshop)

Jezelf presenteren op LinkedIn en de functionaliteiten van het medium leren gebruiken

De workshop is bedoeld voor medewerkers die willen leren hoe je een profiel aanmaakt op LinkedIn en hoe je LinkedIn (LI) gebruikt om te netwerken. Het volgende is op hen van toepassing:

- ze maken nog niet actief gebruik LI;
- het LI profiel is nog niet volledig gevuld of voor verbetering vatbaar;
- het LI netwerk bestaat uit minder dan 50 contacten.

Tijdens de workshop van 1 dagdeel wordt de deelnemers duidelijk wat de voordelen van LinkedIn zijn voor hun professionele ontwikkeling en inzetbaarheid. Op de eigen laptop wordt gewerkt aan het eigen profiel. Daarnaast leren ze over diverse functionaliteiten van LinkedIn, hoe ze kunnen worden gebruikt om een netwerk op te bouwen, mogelijkheden op de arbeidsmarkt te onderzoeken of nieuw werk te vinden.

Resultaat is dat de deelnemers een goed gevuld LinkedIn profiel hebben , kennis hebben van een aantal functionaliteiten en weten hoe ze hun LinkedIn netwerk kunnen uitbreiden.