Loopbaantraject | Focusnederland

Start je loopbaantraject bij Focus en krijg inzicht in jouw mogelijkheden om je door te ontwikkelen. Focus helpt je om je waarden en kwaliteiten te ontdekken en hoe je deze toe kan passen op je werk om een aantrekkelijke werknemer te zijn voor je bedrijf. Ook als je geen baan hebt en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, kunnen de coaches van Focus je helpen met een loopbaantraject om erachter te komen hoe jij je kunt profileren in de arbeidsmarkt.

Inzicht in kwaliteiten en talenten met het loopbaantraject van Focus

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van je carrière. Je staat dan samen met je coach stil bij je eigen functioneren, je behoeften en wensen. Ons doel is dat je jezelf blijvend kunt ontwikkelen. We hebben diverse loopbaantrajecten gecreëerd; er zit ongetwijfeld ook een passend traject bij dat jou verder kan helpen. Weet je niet precies hoe je verder moet in je loopbaan? Dan gaan wij met jou aan de slag om je kwaliteiten in kaart te brengen. Zo kunnen we onderzoeken wat voor soort baan het beste bij je past en helpen we je om gemakkelijker beslissingen te kunnen maken op het gebied van je loopbaan.

Meer informatie over een persoonlijk loopbaantraject

Een loopbaantraject is altijd persoonlijk en natuurlijk afgestemd op jouw persoonlijke doel. Wil je hier eerst meer informatie over of heb je nog andere vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 088 007 1425


Brochures

Bekijk hier verschillende brochures:

Just Focus Assessment

Just Focus Coaching

Just Focus Re-integratie
Neem nu contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Onze klanten

Onze klanten vindt u in diverse sectoren: onderwijs, ICT en telecom, industrie, zorg en dienstverlening, detailhandel, groothandel, banken, gemeenten en provincies, verzekeraars.


Locaties

Landelijk bureau met 13 kantoren. Hieronder vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen van onze kantoren.

Bekijk de locaties!